Redigering pågår..

Postat: 2012-04-23 ♥ 11:15:00 | Kategori: Foto - Övrigt


Sitter och redigerar några bilder från Ishockeymatchen vi fick i uppgift att fota förut. Jag tycker inte att sånna här bilder är så jätteroliga, men jag ska kolla igenom och se om jag ändå fick någn lite roligare bild..! Och tyvärr så krånglade min kamera när jag skulle ladda över bilderna, så jag får prova igen senare och så länge redigera de bilder jag lyckades föra över till datorn..


Kommentarer
annie

sv: Tack! :)

Konstigt... För mig ser den likadan ut vilken webbläsare jag än använder..

2012-04-23 kl. 20:12:18
Blogg/Hemsida: http://anipani.se
Cajsa-Maria

Sv: Ja självklart visar jag bild, och vi måste ses oxå nån gång snart. Så får du visa hur canon funkar och jag kan kirra lite grejer på din blogg. har ju gjort en header (ganska enkel iofs men whatever) till dig så villl du att jag skickar bild på den så fåru säga till. Eller om du vill ha en helt annan så kan jag fixa det oxå :):) <3

2012-04-23 kl. 23:00:16
Blogg/Hemsida: http://ishallcrossthisriver.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback



Jag som driver denna blogg heter Emilia och är 17 år. Jag bor i närheten av Stockholm och går just nu andra året på gymnasiet. Linjen jag går är en naturlinje med foto inriktning och mitt största intresse är just att fota. Därför använder jag denna blogg för att till största del lägga upp foton jag tar, men dessutom för att skriva lite om mitt liv och mina tankar.

Follow on Bloglovin