Konfirmationslägret dag 1 - Resan till Fårö

Postat: 2013-07-25 ♥ 00:07:00 | Kategori: Personligt - Resor

1. En bild på mig från tågresan mot Nynäshamn. 2. På bussen till Fårö. 3. En riktigt häftig digitalkamera som en konfirmand hade med sig och som jag fotade av på bussen. Kamera: Canon EOS 550D + Canon EF 50/1.8 II
(provade en lite annorlunda redigering på dessa bilder)
Som jag skrev tidigare har jag alltså varit ledare på ett konfirmationsläger under två veckor denna sommar. Vi bodde på en gård på Fårö (Gotland) och gjorde en del utflykter till olika platser. Eftersom jag fotade ganska mycket, så tänkte jag lägga upp en del bilder och kanske skriva lite om vad vi gjorde. Ett konfirmationsläger är en väldigt stor upplevelse och alla saker går inte att beskriva för de som aldrig upplevt det, därför får jag se vad jag väljer att skriva om. 
Jag börjar hur som helst med att skriva lite om den första dagen.
 
Det var den 19/6 vi åkte iväg på konfirmationslägret. Alla skulle på morgonen själva ta sig till Nynäshamn där vi skulle samlas och ta en färja över till Gotland. Jag och några andra ledare hade inte tillgång till skjuts, utan fick åka kommunalt med all packning till Nynäshamn. För att hinna i tid var jag tvungen att åka hemifrån vid sju på morgonen och kom då fram lite innan tio. Alla konfirmander och alla ledare (nästan) var på plats så vi samlades och kunde sedan gå på båten (färjan). Efter tre timmar med att ha planerat, ätit, socialiserat sig och tittat på film kunde jag för första gången sätta mina fötter på Gotland. Vi fick vår packning och gick sedan iväg för att direkt hoppa på en buss som skulle ta oss till Fårö. När vi kom fram till gården fick vi gå runt och kolla lite och började sedan packa upp. Därefter fortsatte dagen med att lära känna varandra och ha några aktiviteter tillsammans innan det blev dags för lägrets första andakt och sedan dags att lägga sig.
 

Sommar

Postat: 2013-07-22 ♥ 00:27:00 | Kategori: Foto - Övrigt, Personligt - Mitt liv
 
Kamera: Canon EOS 550D + Canon EF 50/1.8 II
 Jag har varit med om så himla mycket de senaste veckorna och har haft fullt upp ända sedan vi slutade skolan. Min kamera är fylld med massor av nya bilder och jag är säker på att en del kommer läggas upp här på bloggen. De två bilderna ovan är från konfirmationslägret på Fårö där jag var ledare under två veckors tid (såå mysigt). De togs en kväll när hela gänget tillsammans övernattade på en strand under bar himmel. Vilken upplevelse!

Fler bilder och mer text kommer så småning om.
Tills dess får ni ha det så bra!
 




Jag som driver denna blogg heter Emilia och är 17 år. Jag bor i närheten av Stockholm och går just nu andra året på gymnasiet. Linjen jag går är en naturlinje med foto inriktning och mitt största intresse är just att fota. Därför använder jag denna blogg för att till största del lägga upp foton jag tar, men dessutom för att skriva lite om mitt liv och mina tankar.

Follow on Bloglovin