Den nya designen

Postat: 2013-01-05 ♥ 14:48:00 | Kategori: Övrigt - Bloggdesign

Nu har jag äntligen en helt ny bloggdesign som ni ser! (Uppdatera sidan om ni inte kan se den)

Jag vann designen i en tävling av Rebecka. Det är hon som har gjort designen och fixade allting, fast bilderna i headern är mina! ;) Om ni vill kika in på hennes blogg gör det genom att klicka här. Jag tycker att hon gör väldigt fina bloggdesigner och tar väldigt fina foton. Så kika in där om ni vill. :)

Jag är i alla fall väldigt nöjd med designen! Jag känner mig lite mer peppad till att blogga nu när bloggen ser snyggare ut. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om det nya utseendet. :)

 

Min Nyårsafton

Postat: 2013-01-02 ♥ 15:49:00 | Kategori: Personligt - Mitt liv

Jag brukar inte lägga upp mobilbilder här på bloggen, men jag fotade inte så mycket med min kamera, därför får det bli ett litet collage av mobilbilder från nyår istället. Dålig kvalitet, men så är det. Jag hade det i alla fall väldgt bra. Jag åt middag (trerätters!) hemma för att sen lite senare gå iväg till Anna där resten av nyårsaftonen spenderades med fina tjejor. Kul hade vi det! Hoppas att ni också hade en bra nyårsafton!

TJUGOHUNDRATRETTON

Postat: 2013-01-01 ♥ 00:00:00 | Kategori: Foto - Natur, Personligt - Mitt liv
Bilden är ihopsatt av några foton som jag tog förra nyårsaftonen, men som jag redigerade nu ett år senare.

GOTT NYTT ÅR!!!!
Kan inte fatta att det är år 2013 nu.
Nytt år och nya tag, nu kör vi!

Jag hoppas att ni där ute får ett riktigt bra år!



 




Jag som driver denna blogg heter Emilia och är 17 år. Jag bor i närheten av Stockholm och går just nu andra året på gymnasiet. Linjen jag går är en naturlinje med foto inriktning och mitt största intresse är just att fota. Därför använder jag denna blogg för att till största del lägga upp foton jag tar, men dessutom för att skriva lite om mitt liv och mina tankar.

Follow on Bloglovin